Νέα
  A.S.T.A. Blog
  Προσθήκη στα αγαπημένα Προσθήκη στα αγαπημένα
  Ο χώρος μας

Από τις 17 Ιανουαρίου 2007 αλλάζει ο χώρος προπονήσεων του συλλόγου μας !!

Μεταφερόμαστε από το Δημόσιο Γυμνάσιο Ψυχικού σε χώρο που μας παραχώρησε ευγενικά ο δήμος Νέας Ιωνίας στην πλατεία Π. Τσαλδάρη, κάτω από τα γήπεδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου 5x5. Λυπούμαστε που αφήσαμε τον χώρο που είχαμε συνηθίσει εδώ και 8 χρόνια, αλλά δυστυχώς ο δήμος Ψυχικού δεν ενέσκυψε θετικά στο πρόβλημα στέγασής μας. Αντίθετα, στην προσπάθεια ανεύρεσης χώρου βρήκαμε αρωγό μας τον δήμο Ν. Ιωνίας και ευελπιστούμε ότι θα ξεκινήσουμε μαζί μια προσπάθεια για την τόνωση του αθλητισμού. Ο δήμος διαθέτει πολύ προηγμένες εγκαταστάσεις για όλα τα αθλήματα και πιστεύουμε ότι και η δική μας συμμετοχή θα δημιουργήσει ένα υγιές φυτώριο για την ανάπτυξη της τοξοβολίας.

Η πρόσβαση στον νέο χώρο είναι πολύ εύκολη, απ' όπου κι αν έρχεται κανείς, και διευκολύνεται από τα μέσα μαζικής συγκοινωνίας. Για την προσέγγιση με το αυτοκίνητο, συμβουλευτείτε τον παρακάτω χάρτη:

Γήπεδο προπονήσεων κλειστού χώρου

(επιλέξτε την παραπάνω εικόνα για μεγαλύτερη ανάλυση)

Οι προπονήσεις γίνονται τρεις φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή) από 17:30 ως 20:30. Επίσης, τις Κυριακές από 10:30 ως 13:30 εφ' όσον δεν υπάρχει αγωνιστικό πρόγραμμα.

Διατίθεται κλειστός χώρος για προπόνηση σε απόσταση 18 μέτρων (τοξοβολία εσωτερικού χώρου) και βελτίωση τεχνικής καθώς και ανοικτός χώρος για προπόνηση σε μεγάλες αποστάσεις των 30 ως 90 μέτρων (τοξοβολία εξωτερικού χώρου).


Γήπεδο προπονήσεων ανοιχτού χώρου

Το Δημοτικό συμβούλιο της Ν. Ιωνίας παραχώρησε στον σύλλογό μας το δικαίωμα χρήσης μέρους του Δημοτικού Σταδίου για προπονήσεις τοξοβολίας ανοιχτού χώρου σε αποστάσεις 90, 70, 60, 50 και 30m. Ο χώρος βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από τον χώρο προπονήσεων κλειστού χώρου, στην οδό Ολυμπίας. Το πρόγραμμα προπονήσεων παραμένει το ίδιο.

Γήπεδο προπονήσεων ανοιχτού χώρου

(επιλέξτε την παραπάνω εικόνα για μεγαλύτερη ανάλυση)

 

Copyright © 1982- Α.Σ.Τ.Α. All rights reserved. Hosted by Winsolv
Αρχική σελίδα | Αποστολή μηνύματος | Προσθήκη στ' αγαπημένα | Περιεχόμενα ιστοσελίδας